Kalkkunat

Kalkkunoiden kasvatusta, siitosmunia ja tipuja. Siitosmunia. Oireeton, salmonella neg, muuten testaamaton parvi. Parvessa 1 ukko  sekä  6 akkaa. Kalkkunnoiden kautta innostuin isommin lintu-harrastuksesta. Sisu ja Kinuski olivat ensimmäiset ja kalkkunoita on sen jälkeen tullut ja mennyt ympäri Suomea. Tämä kokoonpano on ollut jo kesästä-21. Kalkkunat ovat ihanan persoonallisia ja kaikilla on omat juttunsa. Sisu on parven rauhallinen johtaja, huolehtii hienosti akoista ja tipuista, Minulla on Sisuun hieno luottamus suhde, saan munat ja tiput tutkia rauhassa Sisun valvovan silmän alla. Sisu urhoollisesti huolehtii myös minun turvallisuudesta häätämällä mm harakat pois läheltäni.

Kalkkunat siirtyneet hyvin ansaitulle Syys-talvi lomalle. Siitosmunia ei ole enää saatavilla vuodelle 2022. Muutamia tipuja voi vielä tulla!

Ensi keväänä meille on tulossa toinen kalkkuna parvi, uuden parven tarkoitus periyttää punaista geeniä! Kalkkunoiden kysyntä on ollut suurta tänä vuonna, toisen parven toivotaan vastaavan tähän kysyntään! Nyt toivotaan että kaikki sujuu suunnitellusti!


Omassa koneessa, oman parven munista keväällä 2022 kuoriutunut kauniita tipuja ja nuorisoa.


Meille myös mahdollista tulla tutustumaan kalkkunoihin, kanoihin ja kyyhkyihin. Esittämään kysymyksiä jos esim harkitset kalkkunoiden ottamista.

Kysy rohkeasti lisää 0405370317, paivi.roinisto@gmail.com. Polvijärvi, Pohjois-Karjala

Facebookissa löydät ryhmät Ketunmäen linnut ja  Kalkkuna harrastajat. Tervetuloa!


Kuvagalleria kalkkunoista