Bossico`s Ginger "Lempi"

s. 4.12.2018

Lonkat C/C, Kyynär 0/0, SP0, LTV0. Sydäntutkimuslausunto: ei sivuääntä, oireeton.

MH-luonnekuvaus suoritettu. VARA-SERT, SERT, CACIB.

Mikkeli KV 2021
Mikkeli KV 2021

Lempi on valloittava ja iloinen persoona. Oppii nopeasti ja haluaa miellyttää treenatessa. Täpäkkä ja itsevarma likka, koko perheen "suojelija" ja varmistaa aina että lapset ovat tallessa jne. Mahtava pentujen kanssa, tiukka ja oikeudenmukainen. Ei kuitenkaan niin välitä vieraiden koirien seurasta. Tasapainoinen ja rauhallinen bokseri. A- ja B-Pentueemme äiti, tiineys aika oli Lempille helppo ja hoiti pennut/imetyksen ongelmitta. Nyt keskitytään treenaamiseen ja näyttelyihin, Lempi on aina valmis mihin vaan.


Ihanainen Elle "Lahja"

s.2.6.2022

Lahja on uusin sähäkkä lisäys perheeseemme omasta B-Pentueestamme. Iloinen, omapäinen ja fiksu tyttö. Rakastaa lapsia ja ihan kaikkia, välillä liiankin innokkaasti. Tarkka tyttö kun treenaamaan lähdetään ja haluaa äitinsä tavoin miellyttää, mikä on oikein miellyttävä piirre.


Eeli James Box "Eeli"

s.4.1.2020

Lonkat E/E  Kyynär 0/0  Selkä Sp3  Ltv0  Sydäntutkimuslausunto: ei sivuääntä, oireeton

Eeli on tullut meille Slovakiasta James Box kennelistä. Luotettava ja rauhallinen poika. Lempeä ja ihan mahtava lasten, vanhusten ja ihan kenen kanssa vaan. Haluaa käyttää nenäänsä ja peltojäljelle lähtee mielellään mukaan. Eeli toimittaa nykyisin tärkeää "kotikoiran" virkaa.Chanel European K9 training base "Unelma"

s. 12.5.2020

Lonkat C/D, selkä Sp1, Ltv0 Sydäntutkimuslausunto: ei sivuääntä, oireeton

Unelma on muuttanut meille Tsekeistä, European K9 training base-kennelistä. Vauhdikas, temperamenttinen ja itsepäinen narttu joka rakastaa lunta. Oppii nopeasti ja on hyvä harrastus koira lajiin kun lajiin, itseluottamusta riittää. Hieno täti pennuille ja luotettava niiden kanssa, ihanasti aikuistunut. Näyttelykehässäkin luotettava kaveri.  


Sijoituksessa

Ihanainen Eevi "Eevi" s.2.6.2022

Eevi on itsevarma nartun alku.