Bossico`s Ginger "Lempi"

s. 4.12.2018

Lonkat C/C, Kyynär 0/0, SP0, LTV0. Sydäntutkimuslausunto: ei sivuääntä, oireeton.

MH-luonnekuvaus suoritettu. VARA-SERT, SERT, CACIB.

Lempi astutettu, pentujen toivotaan syntyvän toukokuun lopussa. Katso suunnitteilla. 

Mikkeli KV 2021
Mikkeli KV 2021

Lempi on valloittava ja iloinen persoona. Oppii nopeasti ja haluaa miellyttää treenatessa. Täpäkkä ja itsevarma likka jonka kanssa toivottavasti päästään pitkälle. Mahtava pentujen kanssa, tiukka ja oikeudenmukainen. Tasapainoinen ja rauhallinen bokseri. A-Pentueen äiti, tiineys aika oli Lempille helppo ja hoiti pennut/imetyksen ongelmitta.


Ihanainen Elle "Lahja"

s.2.6.2022

Lahja on uusin sähäkkä lisäys omasta B-Pentueestamme.


Eeli James Box "Eeli"

s.4.1.2020

Lonkat E/E  Kyynär 0/0  Selkä Sp3  Ltv0  Sydäntutkimuslausunto: ei sivuääntä, oireeton

Eeli on tullut meille Slovakiasta James Box kennelistä. Luotettava ja rohkea poika. Lempeä ja ihan mahtava lasten, vanhusten ja ihan kenen kanssa vaan. Tätä toivottavasti päästään tulevaisuudessa hyödyntämään. Haluaa käyttää nenäänsä, treenattu peltojälkeä. Eeli toimittaa nykyisin tärkeää kotikoiran virkaa.Chanel European K9 training base "Unelma"

s. 12.5.2020

Lonkat C/D, selkä Sp1, Ltv0 Sydäntutkimuslausunto: ei sivuääntä, oireeton

Unelma on muuttanut meille Tsekeistä, European K9 training base-kennelistä. Vauhdikas, tempperamenttinen ja itseppäinen narttu. Oppii nopeasti. Hyvä harrastus koira, itseluottamusta riittää. Hieno täti pennuille ja luotettava niiden kanssa. Alkaa pikkuhiljaa aikuistumaan ja Unelman kanssa hyvä harrastaa mitä vaan. Näyttelykehässäkin luotettava kaveri.  


Sijoituksessa

Ihanainen Eevi "Eevi" s.2.6.2022